wagemans@netwerkmail.nl

Voor mijn mooie stad en medemens

Het mag onderhand duidelijk zijn dat ik niet de wijken in trek om mensen te controleren op wat ze doen, maar mijn handen in het vuil steek om ze een schone leefomgeving te bieden. Ik ben iemand die zijn stad niet wil laten verloederen en er wil zijn voor zijn medemens. 

medemens

Met Wijkagent Ron

Het gaat er mij niet om wie of wat je bent, het gaat er mij om dat mijn medemens en ik samen prettig in onze omgeving kan leven. Samen met en voor elkaar. Een sociale omgang met elkaar is daarbij van groot belang. Wanneer we elkaar treffen op straat en de omstandigheden laten het toe, dan is zelfs een praatje met elkaar zeker op zijn plek. Ik loop niet de wijk in om te zeggen wat je wel of niet mag doen, maar probeer te helpen of een gesprek aan te gaan wanneer iets fout dreigd te gaan met afval. Van beide kanten moet daar gewoon op een respectvolle manier over te praten zijn. Ik doe dit werk ontzettend graag omdat ik op een nuttige manier bezig ben, voor mij en de medemens.

Onderstaande foto’s hebben indruk op me gemaakt bij bijzondere dagen

 

 

 

 

tony

met tony bruys

bvd

Met leden van Beter voor Dordt

ben

Bij Ben Corino

pvdd

Ontvangst oorkonde PvDD

opschoondag

Met het 1 jarig bestaan

marco Stam

Met wethouder marco Stam

herman

Met Herman vd Graaf

max

Met Max, wijkmanager Krispijn

angeliquw

Met Angelique, wijkmanager Crabbehof

piet sleeking

Met Wethouder Piet Sleeking

wijkagent

Met wijkagent bernhard vd Walle