Over buurtpreventie Dordrecht

Buurtpreventie Dordrecht gaat preventief te werk tegen het afval in de mooie stad Dordrecht. Het is geen burgerwacht maar de aandacht gaat helemaal naar het zwerfafval en dumpingen. Op deze manier wil ik een steentje bijdragen aan een schone stad, wat ook weer ten goede komt aan veiligheid, gezondheid en de leefbaarheid. 

dordrechtAlle activiteiten gebeuren op vrijwillige basis zonder enige vergoeding of andere belangen. Het is een burgerinitiatief door en voor bewoners, waarbij we ondersteund worden door de gemeente Dordrecht. Wat ooit begon in een van de probleemwijken met afval, Crabbehof, breide zich uit naar de rest van de stad. Afval, met name klein zwerfafval vind je niet alleen in deze wijk. Wat betreft dumpingen is buurtpreventie voornamelijk actief in de drie probleemwijken crabbehof, wielwijk en krispijn. Van deze 3 springt de wijk Crabbehof er toch wel boven uit.

Disclaimer

Het is niet toegestaan om inhoud van deze website te kopiëren en te gebruiken op andere media zonder toestemming van de auteur. Aan het gebruik van de website Buurtpreventie Dordrecht kunnen geen rechten ontleend worden. Deze website zal zo actueel mogelijk gehouden worden, toch kan het voorkomen dat er foute informatie weergegeven wordt. U kunt me hierover altijd een bericht sturen.

Gebruikers zijn zelf verantwoordelijk voor hetgeen zij plaatsen in de openbare gedeeltes. De webmaster kan reacties verwijderen of verbergen zonder de gebruiker hiervan op de hoogte te stellen. Het is niet toegestaan om reclame, haatdragende of discriminerende inhoud te plaatsen.

Ik onderhoud mijn website als een hobby en weet dat mijn spelling soms een probleempje kan zijn. Ik probeer hier mijn best op de doen dit proberen te voorkomen. Wie zich daar aan stoort zal eroverheen moeten lezen, ik ga niet in op reacties hierover.